Autogene training in Mechelen

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Bij mij kan je terecht voor diverse trajecten, waaronder ook een autogene training, gegeven in mijn praktijk te Mechelen. Autogeen betekent dat we iets gaan bereiken puur op eigen kracht. Via verschillende oefeningen bouwen we je zelfvertrouwen op en geef ik je handvaten waarmee je je innerlijke kracht kan aanroepen wanneer nodig.

Dankzij mijn autogene training in Mechelen hou je zelf de teugels in handen

Tijdens een autogene training in mijn praktijk te Mechelen, of op een afgesproken locatie, focussen we ons op meditatie en ontspanning. Je gaat jezelf teksten inspreken die je persoonlijke mantra worden. Doormiddel van deze positieve herhaling ontwikkel je meer zelfvertrouwen en vind je innerlijke rust. Deze training is ideaal om te combineren met loopbaanbegeleiding. Iedere sessie bestaat uit twee onderdelen. Het ene deel bevat de oefeningen zelf. De meditatie en ontspanning hebben een therapeutische werking en worden zodanig toegepast om uiteindelijk een stabiele zelfcontrole te bereiken. Je leert je emoties beter te reguleren om zo negatieve gevoelens sneller een halt toe te roepen en ze om te buigen naar iets positief.

Meer informatie

Handen omhoog houden
Portret Bruno dd 17072021.tif

Maak kennis met mij en mijn werkwijze

Wil je graag kennismaken met autogene training en ben je afkomstig uit Mechelen of omgeving? Contacteer mij vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek. Neem ook eens een kijkje naar de andere diensten die ik aanbied. Ik ben steeds te bereiken op het nummer 0476 44 88 58 of via het e-mailadres bruno.verhasselt@gmail.com. Maak het jezelf gemakkelijk en vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.