Inspirerende spreker in het onderwijs

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met jou en je leerlingen als inspirerende spreker in het onderwijs. Ik tracht zelfontwikkeling te motiveren en te stimuleren en geef graag handige tips om meteen toe te passen in de praktijk. Afhankelijk van jouw gewenste resultaat stel ik een lezing op maat op.

De rol van een inspirerende spreker in het onderwijs

Mijn functie als inspirerende spreker in het onderwijs komt voort uit mijn achtergrond als opvoeder. Ik werk al m’n hele leven lang met jongeren en startte in 2008 als leerkracht godsdienst. Ik gaf les aan jongeren met autismespectrumstoornissen en leerde veel over hun denkwijzen en handelingen. Ik creëerde een goede band met hen en voelde dat ik meer voor hen kon betekenen. Zo coach ik de dag van vandaag volwassenen met autisme en help ik hen bij hun zelfcontrole. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor lezingen over autisme, waar ik je help een beter inzicht te krijgen in hun leefwereld. Mijn lezingen beperken zich echter niet tot louter het ASS. Als inspirerende spreker in het onderwijs, ga ik langs bij scholen om te praten over veelvoorkomende moeilijkheden. Denk aan motivatie om te studeren of het gebrek daaraan en het aanpakken van uitstelgedrag. Bij voordrachten in het secundair onderwijs komt vaak ook een stukje toekomstplannen aan bod. Ik laat de leerlingen nadenken over hun toekomstige loopbaan en hoe ze deze op een zinvolle manier kunnen invullen.

Handen omhoog houden

Meer informatie

Portret Bruno dd 17072021.tif

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Tijdens zo’n lezing worden diverse onderwerpen behandeld. Alles gebeurt in samenspraak met jou als organisator. Voorafgaand plannen we een gratis intakegesprek in, waar ik graag jouw wensen en verwachtingen te weten kom. Op basis van deze informatie maak ik mijn presentatie op en kom ik langs als inspirerende spreker in het onderwijs. Wens je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar bruno.verhasselt@gmail.com of contacteer me via het nummer 0476 44 88 58.