Lezingen over
autisme

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Je kan mij inhuren om lezingen over autisme te geven. Dit kan in een werkomgeving zijn, maar zeker ook in een schoolomgeving. In Vlaanderen wordt één op de 150 kinderen geboren met een vorm van autisme, zowel in licht, gemiddelde als zware vorm. Iedere vorm van autisme is uniek, wat het als werkgever of onderwijsinstelling niet altijd makkelijk maakt om een gepaste begeleiding te creëren. Ik help je hier graag bij.

Lezingen over autisme op maat van jouw organisatie

Ben je bedrijfsleider of directeur van een onderwijsinstelling en werk je met kinderen of volwassenen met autisme, of kom je soms met hen in contact? Al jarenlang geef ik lezingen over autisme en tracht ik een inkijk te geven in het denkbeeld van deze bevolkingsgroep. Tijdens zo’n lezing krijgt het publiek uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en deel ik mijn persoonlijke ervaringen. Ik geef tips en tricks mee en denk graag mee over specifieke cases. Als ervaren Life Coach geef ik ook begeleiding aan volwassenen die zich in het ASS-spectrum bevinden. Ze kunnen bij mij specifiek terecht voor trajecten rond zelfcontrole en aansluitend zelfbeheersing. Ook familieleden en naasten geef ik graag advies over hoe om te gaan met autisme bij volwassen.

Meer informatie

Handen omhoog houden
Portret Bruno dd 17072021.tif

Neem contact met mij op voor een gratis intakegesprek

Wanneer je meer informatie wenst over de lezingen over autisme die ik geef, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen. Stuur een bericht via het contactformulier, via het e-mailadres bruno.verhasselt@gmail.com of bel naar het nummer 0476 44 88 58. Ik hoor graag wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen.