Loopbaancoach in Mechelen

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Wanneer je op zoek bent naar een loopbaancoach in Mechelen, kan je rekenen op mijn jarenlange expertise. Als Life Coach ga ik op zoek naar de onderliggende redenen, gevoelens of blokkades die het vinden van jouw ideale job in de weg staan. Dit doen we aan de hand van diverse oefeningen, gecombineerd met diepzinnige vragen. Als coach in loopbaanbegeleiding ben ik gesitueerd net buiten het centrum van Mechelen.

Erkend loopbaancoach in Mechelen

Wanneer een job ons geen of te weinig voldoening brengt en  meer energie vraagt dan geeft, raakt ons emotioneel evenwicht uit balans. In extreme gevallen voelt het alsof je faalt, omdat je geen job kan vinden die bij jou lijkt te passen. Het is precies daar waar ik als coach in loopbaanbegeleiding te Mechelen in beeld kom. We brengen je gevoelens onder meer naar buiten met behulp van meditatieoefeningen. In de sessies zit vaak ook een stuk autogene training verweven. Je hoeft hierover geen voorkennis te hebben, als coach in loopbaanbegeleiding te Mechelen gids ik je door het volledige proces.

Handen omhoog houden

Meer informatie

Educatieve lezingen

Mijn functie als loopbaancoach in Mechelen brengt mij ook tot in het onderwijs. Zo is het mogelijk om me in te schakelen om job-gerelateerde lezingen te geven. Ik bied leerlingen graag meer inzicht in het leven dat komt nadat ze hun opleiding hebben afgerond. Het is maar een van de vele situaties waarin ik als loopbaancoach in Mechelen een meerwaarde kan bieden.

Portret Bruno dd 17072021.tif

Maak kennis met mijn werkwijze via een kennismakingsgesprek

Reserveer alvast je plekje voor een intakegesprek. Hier bekijken we welke verwachtingen jij hebt van mij en in welke mate ik deze kan invullen. Wanneer je afkomstig bent uit Mechelen of omgeving en je een beroep wil doen op mij als coach in loopbaanbegeleiding, ben je altijd welkom voor een gratis, eerste gesprek. Vul het contactformulier in en we bekijken samen welke datum het best past. Ook wanneer je vragen hebt over mijn functie van loopbaancoach in Mechelen, kan je me mailen via bruno.verhasselt@gmail.com of bellen op het nummer 0476 44 88 58.