Meditatieoefeningen in Mechelen

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Je kan bij mij terecht voor meditatieoefeningen op maat, welke doorgaan in mijn praktijk in Mechelen. Meditatie bestaat uit een scala aan oefeningen waarmee we onze geest tot rust laten komen. Het helpt om stress te reduceren, het volledige lichaam te ontspannen en zorgt voor een moment van rust in het (soms hectische) dagelijkse leven.

Meditatieoefeningen in Mechelen onder begeleiding van een professional

Meditatie vertoont heel wat gemeenschappelijke kenmerken met autogene training. Bij een autogene training wordt er, net zoals bij meditatie, toegewerkt naar een totale ontspanning van het lichaam. Tegelijkertijd word je je heel bewust van je lichaam en krijg je steeds meer controle over jezelf. Deze techniek passen we ook toe tijdens de meditatieoefeningen in mijn praktijk in Mechelen. We dragen luidop mantra’s voor. Dit zijn persoonlijke zinnen die we opzeggen om zo volledig tot rust te komen. Je zal merken dat je zelfvertrouwen groter wordt gedurende de sessies, en dat je innerlijke kracht naar buiten wordt gebracht.

Meer informatie

Handen omhoog houden
Portret Bruno dd 17072021.tif

Contacteer me voor bijkomende informatie

De meditatieoefeningen kunnen zowel doorgaan in mijn praktijk in Mechelen als op een afgesproken locatie naar keuze. Vooraleer we het traject opstarten, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek tracht ik meer te weten te komen over je intrinsieke motivatie en is er langs jouw kant ruimte om vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek. Mocht je bijkomende vragen hebben, kan je mij steeds bereiken op het nummer 0476 44 88 58 of via het e-mailadres bruno.verhasselt@gmail.com. Ik leer je graag beter kennen.