Zelfcontrole bij volwassenen met autisme

 

✔ Ervaring met autisme

✔ Gratis intakegesprek

✔ Individuele begeleiding

Als Life Coach ben ik mij gaan verdiepen in zelfcontrole bij volwassenen met autisme. Ik begeleid niet alleen de personen zelf, maar geef ook tips aan hun omgeving over hoe om te gaan met autisme bij volwassenen. Ik bied je graag inzicht en hulp bij het omgaan met volwassen met autisme in Mechelen en dichte omgeving.

Het belang van zelfcontrole bij volwassenen met autisme

 

Het is aangeraden om bij volwassenen met autisme te werken rond zelfcontrole. Als ervaringsdeskundige geef ik vaak lezingen op maat over autisme en hoe om te gaan met autisme bij volwassenen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn wanneer je als werkgever volwassenen met autisme tewerkstelt in jouw bedrijf in Mechelen of omgeving, en je graag hulp wenst om jouw werknemer de best mogelijke werkomstandigheden aan te bieden.

Meer informatie

Handen omhoog houden

Hoe leer je om te gaan met autisme bij volwassenen?

Ik geef je graag advies over hoe om te gaan met autisme bij volwassenen. Een aangepaste omgeving kan een grote hulp zijn en rust brengen bij volwassenen met autisme uit Mechelen. Het kan er zelfs voor zorgen dat de zelfcontrole van volwassenen met autisme ondersteund kan worden bij eventuele conflicten. Denk aan een rustige plek in je bedrijf in Mechelen waar volwassenen met autisme tot rust kunnen komen en indien nodig hulp kunnen vragen. Ook een autogene training kan de persoon in kwestie helpen om zijn of haar lichaam en geest te ontspannen.

Portret Bruno dd 17072021.tif

Maak kennis met mijn werkwijze

Wil je graag meer weten hoe om te gaan met autisme bij volwassen? Ben je afkomstig uit de ruime omgeving van Mechelen en wens je graag hulp op maat van een Life Coach? Contacteer me voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het contactformulier in dat je terugvindt op de homepagina of stuur een e-mail naar bruno.verhasselt@gmail.com. Geef jezelf een voorsprong door je reeds in te schrijven in het cliëntenbestand. Bij eventuele vragen ben ik steeds beschikbaar op het nummer 0476 44 88 58. We gaan samen op zoek om de zelfcontrole bij volwassen met autisme te herkennen en te optimaliseren.